Ronaldlaan
 

Vakantiegangers, overwinteraars en anderen opgelet!
U gaat naar Suriname! En u wil niet bij familie of vrienden logeren? U bent op zoek naar een leuke woning, in een gezellige buurt? Dan is dit een goed alternatief.

Deze woning staat in een zeer gewilde buurt, namelijk omgeving Hermitage Mall. Winkels, taxi's openbaarvervoer, zijn allemaal op loopafstand. De Franchepanestraat met zijn vele winkels en restaurants is om de hoek.

De indeling is als volgt: Een grote woonkeuken voorzien van een eettafel met vier stoelen: koelkast, vierpitsgasfornuis, magnetron, potten, pannen, bestek en verder alles,wat u nodig heeft in de keuken. Een woonkamer met een rotanzithoek, een bank, tv, radio, een klein werktafeltje met een stoel. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een nachtkastje,een stoel en airco. Een extra loungeruimte met rotanbankstel, ladenkast, hanglegkast. Badkamer en toilet zijn gescheiden. In de gang staat de wasmachine.

De woning is goed beveiligd en heeft een mooie,goed onderhouden tuin rondom. Vanuit de keuken kijkt men uit op de achtertuin en de garage, met uitzicht op de straat. De ruime garage, wordt ook veel als buitenruimte gebruikt.

Geen wifi; internetten is mogelijk met een Dongel, of een Huawei router (zelf aanschaffen).

Prijzen
Huurprijs 125 euro per week, 500 euro per maand, inclusief (warm) water, gas en energie, exclusief telefoonkosten. Bij verblijf, langer dan twee maanden, huurprijs 100 euro per week en 400 euro per maand.

Bel voor verdere informatie, telefoon: 020-6767385
of mail wit-ried@planet.nlHieronder een impressie van het interieur Ronaldlaan

 
   

 

 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

 

   

Veel kleurige planten

 

   

 

 

   

 

 

    

huishurensuriname